Supa cremă de linte – sănătate într-un bol

Poate părea a laudă, dar vă spunem sincer: supele cremă din meniul Taco Fresh sunt superioare calitativ față de ce există pe piața alimentară.

Acest lucru se datorează „obsesiei” noastre față de alimentația sănătoasă. Folosim rețete proprii, simple, fără adaos de făină sau cartofi pentru consistență. În rândurile de mai jos vă prezentăm detalii despre supa de linte și motivele pentru care o recomandăm să facă parte dintr-un stil de alimentație echilibrat.

Supa de linte conține mari cantități de potasiu, fosfor, magneziu, calciu, fier, acid folic, tiamina, sodiu, zinc și vitamina B1. În plus, este o sursă sănătoasă de proteine, fibre, fier și minerale. Consumul de linte previne tulburările digestive prin conținutul bogat în vitamine. Acest aliment este atât un antidot împotriva problemelor de digestie și, în același timp, poate reprezenta o masă sănătoasă și sățioasă. Deoarece combate foarte uşor insomnia, persoanelor care au probleme cu somnul li se recomandă să consume linte sub orice formă înainte de culcare şi cu siguranţă vor avea parte de nopţi liniştite şi odihnitoare.

Supa de linte este recomandată celor care vor sa își ajute organismul după o boală acută virală și celor care sunt răciți și au febră. Combinația de minerale este secretul care face din această supă un adevărat medicament. Organismul digeră lent fibra solubilă din bobele de linte. Acest proces ajută la menținerea corespunzătoare a nivelului de zahăr din sânge. Cu alte cuvinte, dacă sunteți diabetic, acest aliment ar trebui sa facă parte din alimentația dumneavoastră. Vitamina B3 – vitamina esențială pentru metabolismul carbohidraților, grăsimilor și proteinelor ​​în organism, se regăsește din plin în semințele acestei plante. Un alt avantaj este faptul că ajuta circulația sângelui și sănătatea pielii, contribuind la menținerea unui aspect tânăr.

Dacă dorești să faci schimbări în bine în ce privește alimentația, noi te așteptăm cu drag la Taco Fresh unde îți vom servi o supă cremă de linte delicioasă. De asemenea, o poți și comanda prin We Shop sau la numărul de telefon 0775 562 708!