Povestea Taco Fresh – Mexican with a purpose

Calitatea mâncării nu ar trebui să aibă de suferit, nici chiar atunci când vorbim de fast food. Noi, echipa Taco Fresh, ne-am propus ca preparatele pe care ţi le servim să fie gustoase şi în acelaşi timp să aibă grijă de sănătatea ta.

Aşa cum o spune şi motto-ul nostru „Mexican with a purpose”, conceptul Taco Fresh are şi un scop. Ne dorim să oferim o alternativă sănătoasă în alimentaţie dar şi să îi şi ajutăm pe cei în nevoie. Fiecare burrito cumpărat echivalează cu un burrito donat de noi celor care au o situaţie financiară precară. Află mai multe despre campania noastră de social awareness.

Dorim ca tu sa experimentezi ce înseamnă cu adevarat o mâncare cu specific mexican. Pentru asta am pregătit cele mai bune preparate, printre care menţionăm buritto, taco şi quesadilla. Grija şi pasiunea stau la baza produselor create de noi, iar pentru asta am ales ingrediente naturale, bogate în nutrienţi şi pline de arome.

O îmbinare savuroasă de ingrediente de înaltă calitate aduse din Mexic, garantează o călătorie culinară de neuitat. Orice vei alege din meniul nostru, vei avea parte de un gust autentic care te poate purta spre tărâmuri exotice. Fie ca e varianta picantă sau cea nepicantă.

Când vine vorba de mâncare, spunem „nu” compromisurilor! Dacă şi tu vrei să mănânci sănătos şi gustos, te aşteptăm cu drag la #tacofresh pentru un #gustautentic!